PALLADIUM
**
PASEO MALLORCA 40, Palma De Mallorca, 07012, Espanja
Tee varaus Internetissä nyt . Hinnat alkaen EUR67.
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Hinnat alkaen EUR 67
The elegant 3-star Hotel Palladium is fantastically situated in the heart of the fascinating city of Palma on the sunny Mediterranean island of Majorca. The nearby public transport bus network will quickly connect you to the airport.

Overlooking the city and its central Paseo Mallorca street, the contemporary Palladium Hotel is an ideal destination for those wishing to discover more of Palma de Mallorca.

The charming Old Town quarter, the magnificent cathedral and bustling seaport all lie within walking distance of the hotel.

Enjoy Palladium’s morning breakfast served in the café and take advantage of its complimentary wireless internet access.

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

  Lentokenttiä
  • Palma de Mallorca, Spain (PMI) - 4.99 mi
  Museot
  • Es Baluard Contemporary Art Museum - 0.30 mi
  • Es Baluard Museum fur moderne und zeitgenossische Kunst - 0.30 mi
  • Museu d Art Espanyol Contemporani Fundacion Juan March - 0.46 mi
  • Museum Diocesa - 0.49 mi
  • Cabrera s Museum Es Celler - 0.50 mi